Fredag 15. april på tre minutter: Listhaug skal på kristen mirakelkonferanse og SV mener Frp kan gi norsk Molenbeek

Mye partipolitikk i dag, og en ministeravgang: Helbreder Frps kristen-image Sylvi Listhaug er en del av programmet under mirakelkonferansen til den kristne tv-kanalen Visjon Norge i Telenor Arena(!) om snaue tre uker, der arrangøren i tillegg til statsråden lover «en overnaturlig Gud med tegn, under og mirakler». (Blant andre kommer en megakirke-pastor fra Florida med fullt you’ve-been-touched-by-Jesus-show). Frp-ministerens opptreden er en del av en turné i Kristen-Norge, blant annet i flere frikirkemenigheter, ifølge Vårt Land.   Ny Panama-avgang Spanias industriminister Jose Manuel Soria går av som følge av avsløringer rundt Panama-dokumentene. Ministeren har de siste dagene gitt helt motstridene forklaringer rundt en kobling til et postkasseselskap satt opp av Mossack Fonseca. Mens Soria først hevdet at navnet hadde havnet i dokumentene ved en feil, ballet det raskt på seg da avisa El Mundo fant ministerens signatur på korresponderende britiske selskapsdokumenter.   SV: Frp = Molenbeek Audun Lysbakken snur Frps snillismeargumenter på hodet, og mener det er grunn til å frykte parallellsamfunn som Molenbeek i Brüssel og Rosengård i Malmø hvis regjeringen fortsetter å føre Frp-politikk. «Jeg mener den passive integreringspolitikken til regjeringen er en oppskrift på segregering i framtiden», sier SV-lederen til Dagbladet.   Sosialliberal utroskap Venstre har (som kjent) d...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.