Fra «The Daily Show» til Obama-møte: Slik var Gretas fire uker i New York

How dare you! Greta Thunbergs tordentale på FNs klimatoppmøte har dominert sosiale medier i flere døgn (og til og med fått sin egen death metal-remiks). Talen var imidlertid bare kulminasjonen av en begivenhetsrik måned i USA for den svenske klimaaktivisten. Selv om Thunberg ikke var helt ukjent på den andre siden av Atlanterhavet før hun ankom Manhattan med seilbåt den 29. august – hun var blant annet profilert i en stor New York Times-artikkel i februar – har hun den siste måneden hevet sin profil betraktelig gjennom tv-opptredener, deltakelse i demonstrasjoner og møter med maktmennesker. «Kan sin vitenskap» Med så […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.