Forsvaret kjøper NNPF-hjelp til å bli informert om legaliseringsdebatten

FORSVARET KJØPER NNPF-KURS: Forsvarets personell- og vernepliktssenter hyrer den kontroversielle interesseorganisasjonen Norsk Narkotikapolitiforening (NNPF) til å holde kurs om den omstridte «tegn og symptomer»-metoden for å avsløre rusbruk, og informere om den norske legaliseringsdebatten. Nyheten kom fram i Dagbladet tirsdag. «Målet med kurset er å gjøre kursdeltakerne kjent med metoden «Tegn og symptomer» som kan avsløre om en person er ruset der og da. Ett av temaene er norsk narkotikapolitikk og de er også innom hva som skjer i legaliseringsdebatten», skriver pressevakt Aleksander Engborg Hage til avisa.   ARRESTERT FOR KERTSJ-EKSPLOSJON: Åtte personer – russere, ukrainere og en armener – er […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.