Denne videoen ble for ekstrem for Fox News – og sier alt om Trumps valgkampinnspurt

Hovedbudskapet fra USAs president og Det republikanske parti de siste par ukene før kongressvalget kan oppsummeres slik: Hvis du ikke stemmer på oss, kommer horder av innvandrere fra sør for å ta deg. Alle innvandrere kan være mordere og terrorister. Det var i hvert fall ikke så mange andre måter å tolke søndagens valgkamp-video på, her lagt ut på Twitter av Donald Trump Jr.: https://twitter.com/CNNPR/status/1058735152963182592 «USA kan ikke tillate denne invasjonen. Migrantkaravanen MÅ STANSES. President Trump og hans allierte vil beskytte grensene våre (...) Stem republikansk», heter det i videoen, der bilder av migranter fra Mellom-Amerika er kryssklippet med opptak […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.