Flott brøl! Men nei – det var ikke 100 000 brølere i Oslo i dag

Et gammelt trykkerilokale et steinkast fra Stortinget i Oslo er gjort om til kampanjehovedkvarter for anledningen. Lufta her er tung og stinn når Even Nord Rydningen spretter champagneflaska, heller sprudlevinen rett ned i svelget og erklærer med pumpende knyttnever at de akkurat har lagt bak seg den råeste klimamarkeringa noensinne. Et tjuetalls frivillige funksjonærer, bare en liten andel av de over 100 som har vært i sving, jubler triumferende mot ham. Det er bare litt over en time siden Rydningen – 36 år og til daglig saksbehandler i asylavdelingen i UDI – sto på scenen på Eidsvolls plass og snakket […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.