Mandag 30. mai på tre minutter: Flertall heier på Listhaug og 700 mennesker druknet i Middelhavet på tre dager

Mange tall å ta innover seg i dag. (Men vi slipper å regne ut hva Oljefondet hadde tjent om de hadde sagt ja til Facebook-aksjer for fire år siden) Heng med:   Sommeren fra helvete er i gang Det ble en av de aller jævligste ukene i Middelhavet så langt i flyktningkrisen da tre ulike båter sank på onsdag, torsdag og fredag.I går opplyste FN at flere enn 700 mennesker druknet. Mange av dem var mindreårige uten følge. Blant scenene som møte redningsmannskapene var spedbarnslik i vannflaten og et ungt par som ennå omfavnet hverandre etter å ha druknet. Dermed […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.