Festen som startet med duskedamer og endte med tårer

Den amerikanske valgvaken i Oslo startet med Bob Dylan-låter på kassegitar, duskedamer og generell optimisme blant de overveiende Hillary-støttende amerikanerne, politikerne og synserne som var invitert av det amerikanske handelskammeret i samarbeid med partiene. https://twitter.com/FilterNyheter/status/796120566403137536 Til et godt stykke ut på natta ble det spist sliders, grønnkålsalat og søtpotetfries med stor appetitt og høy stemning grunnlagt på meningsmålinger og allmen konsensus om at det demokratiske partiet skulle sikre sin tredje presidentperiode og den første kvinnelige commander-in-chief i republikkens historie. En prognose basert på forhåndsstemmer hos Votecastr spådde Clinton-seier i alle de sju antatt tetteste vippestatene. Flere analytikere mente å se at […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.