Facebook vil strupe «falske nyheter», Frp går fram på ny måling og Aleppo-evakueringen strandet igjen (Nyhetsbrev)

Vi har lagt ut andre artikkel i serien om de europeiske populistene, Obama lover cyberhevn etter Russlands hacking i den amerikanske presidentvalgkampen, Nina Jensen mener Carl I. Hagens klimafornekting er «som å ikke tro på kreft», og Klima- og miljøminister Vidar Helgesen startet twitterdagen med et spark til Sylvi Listhaug: «For min del, som kristen men først og fremst menneske, skal jeg gi julegave til noen som hjelper lidende mennesker uavhengig av religion». Ellers:

  Skyld og nye skuddsalver I Aleppo har evakueringen i formiddag stoppet opp igjen, og både Verdens helseorganisasjon, Røde Kors og Røde Halvmåne er beordret ut av området. Årsaken er uklar, da opprørerne og det syriske regimet beskylder hverandre for å ha brutt vilkårene. The Economist deler forøvrig ut skyld i Ves...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.