Facebook-innspurten: Slik jaktet partiene på deg som liker snøbrett, Bergen, moskébesøk eller Skyrim

I skrivende stund har de norske politiske partiene hundrevis av annonsekampanjer gående i sosiale medier, mesteparten på Facebook, hvorav de fleste aldri har nådd akkurat din nyhetsstrøm. Etter at Filter Nyheter 23. august skrev om at flere av partiene slurver med å bruke Facebooks funksjon for å arkivere politisk reklame, har mange skjerpet seg, og i dag har vi derfor litt bedre innsyn i hvilke valgkamp-fremstøt politikerene har betalt penger for å fremme . Søndag gjorde vi derfor et sveip i politiske annonser på Facebook som var aktive i helga (og enkelte målrettede budskap fra tidligere i uka), særlig dem […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.