EU åpnet akkurat grensene for 50 millioner ukrainere og georgiere (nyhetsbrev)

En klima-skeptiker og nøkkelperson i oljebransjens juridiske kamp mot Obamas utslippspolitikk er utnevnt til leder av den føderale miljøetaten. Ellers: Med en lovendring som neppe kommer til å bli forbigått i stillhet av Europas innvandringskritiske populistbevegelser, har EU i dag åpnet for visumfri innreise for Ukraina og Georgias til sammen 50 millioner innbyggere. Landene har blitt lovet en mekanisme for opphevelse av visumplikten i nødstilfeller, men både Frankrike og Tyskland har ifølge Reuters vært tilbakeholdne til tross for at både Ukraina og Georgia har implementert reformer for å komme unionen i møte. Avtalen skal innebære at visumplikten raskt kan gjeninnføres […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.