Ett av Sveriges mikropartier har eksplodert på Facebook

Gustav Kasselstrand, leder AfS.
«Alternativ for Sverige» (AfS) er et mikroparti i den svenske partifloraen. I valget har partiet fått så få stemmer at det havner i den uspesifiserte kategorien «andre». Meningsmålingsbyrået Ipsos har beregnet oppslutningen mellom 0,2 og 0,5 prosent på målinger, opplyser en av byråets ledere, David Ahlin, til den svenske avisen Expressen. På Facebook er partiet imidlertid en gigant oppslutningen tatt i betraktning. Siden partiet ble stiftet 5. mars i år har det skaffet seg seksti tusen følgere. En nasjonalromantisk video som får selv Tidemand og Gude til å fremstå som halvhjertede patrioter har fått nær en halv million visninger, tusen […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.