Utenlandskabler og Thunberg: De 5 mest spenstige klima-uttalelsene fra kronprins Haakon i nytt intervju

Det tyske magasinet Der Spiegel publiserte tirsdag et langt intervju med Kronprins Haakon om hans engasjement for fornybare energikilder som toppsak i sin internasjonale utgave. Der kom han med flere uttalelser som kan gi hevede øyebryn hos dem som er kritisk til rådende klimapolitikk her hjemme. – Min rolle tillater meg ikke å delta i politiske debatter, men jeg kan heve stemmen min når det kommer til menneskehetens store utfordringer, sier kronprinsen i intervjuet. 1) Vil ha flere utenlandskabler På spørsmål fra Der Spiegel om Norge en dag kan bli «Europas batteri» med eksport av grønn energi, kommenterer kronprinsen blant […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.