«En obligatorisk motvekt mot klikkhoreriet»

Arne O. Holm
«Filter Nyheter gir meg en rask, relevant og kritisk oppdatering på nyhetsbildet akkurat nå, fra et bredt utvalg gode kilder, hjemme og ute. Presenteres til overmål med innsikt, humør og brodd. Dette er sunn hverdagskost i fastfood-medienes tidsalder. Anbefales!» skriver Sturla Stålsett, kjent samfunnsdebattant og professor i religion og samfunn. Stålsett er blant dem som daglig får Filter Nyheter-redaksjonens nyhetsoppsummering i innboksen. Siden oppstarten i 2016 er nyhetsbrevet blitt et av Filters mest populære produkter. Brevet, som er gratis å motta og ikke inneholder reklame av noe slag, inneholder en forklaring av det Filter-journalistene mener er dagens viktigste nyhetssaker i inn- […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.