«En obligatorisk motvekt mot klikkhoreriet»

Arne O. Holm

«Filter Nyheter gir meg en rask, relevant og kritisk oppdatering på nyhetsbildet akkurat nå, fra et bredt utvalg gode kilder, hjemme og ute. Presenteres til overmål med innsikt, humør og brodd. Dette er sunn hverdagskost i fastfood-medienes tidsalder. Anbefales!» skriver Sturla Stålsett, kjent samfunnsdebattant og professor i religion og samfunn. Stålsett er blant dem som daglig får Filter Nyheter-redaksjonens nyhetsoppsummering i innboksen. Siden oppstarten i 2016 er nyhetsbrevet blitt et av Filters mest populære produkter. Brevet, som er gratis å motta og ikke inneholder reklame av noe slag, inneholder en forklaring av det Filter-journalistene mener er dagens viktigste nyhetssaker i inn- og utland. Det sendes ut hver ukedag, vanligvis på ettermidagen. Du kan melde deg på her: [sc name="mailchimp slim skjema gul knapp"] Blant de andre attestene nyhetsbrevet har fått: «I en travel hverdag er det sjelden man rekker å lese så mange nyheter man skulle ønske. Nyhetsbrevet til Filter er en deilig, daglig oppdatering på de viktigste sakene», mener Eva Sannum, kommuniksjonsrådgiver. «Filter er obligatorisk motvekt mot klikkhoreriet som preget digital journalistikk. Et abonnement på nyhetsbrevet deres er en selvfølge», mener komiker Dag Sørås. «For en som er interessert i juss og politikk er Filter i kjernen. Går i dybden og plukker ut gode saker, men også med en annerledes vinkling», sier advokat John Christian Elden. «Filter Nyheter har det suverent beste grepet om hvilke nyheter som teller, og hvilke som er unødig støy», sier forlegger og forfatter Anders Heger. «Filter Nyheter gir meg en rask, relevant og kritisk oppdatering på nyhetsbildet akku...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.