Elendig fredag (abo) – den nye regjeringens klimapolitikk i seks punkter

«Det var litt som å avvise Beatles da de var på vei opp og fram. Her, fem år seinere, innrømmer jeg at vi tok feil.» 
Direktøren i kjøttprodusenten Danish Crown til Berlingske Filters klimanyhetsbrev får du hver fredag klokka 11 fordi du abonnerer på Filter. Hvis du ikke får dette nyhetsbrevet på epost, ta kontakt med Filters kundeservice!

PÅ ONSDAG LA STØRE-REGJERINGEN fram sin nye regjeringsplattform, og i ukas nyhetsbrev prøver vi å finne ut av hva plattformen sier om norsk miljøpolitikk de neste fire årene. Men først:

UKAS RUNDE

  • Da Klimarealistene, en gruppe klimaskeptikere, lanserte nytt tidsskrift på tirsdag, var en av innlederne rektor ved Universitetet i Stavanger, Klaus Mohn. Mohn ble i forkant av arrangementet anklaget for å legitimere Klimarealistene, men holdt et sviende innlegg som endte med at han ba organisasjonen kalle det nye tidsskriftet for et «medlemsblad», eventuelt legge det ned og råde innsendere til å søke publisering i etablerte og velrennomerte publiseringskanaler.
  • EU-kommisjonen 

Bli abonnent for å lese videre

Allerede abonnent? Logg inn med Vipps.

Test vårt digitalabonnement og få tilgang til alt innhold på Filter. De første 30 dagene er gratis! Les mer her eller klikk på knappen og bli abonnent i dag.

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.