Eirik (27): – Jeg er ingen ond nazist. PST og politiet har terrorisert meg

Foto: Privat / Expo
Filter Nyheter har over lengre tid kartlagt nær 30 av nynazistene i «Den nordiske motstandsbevegelsen». Mens Politiets sikkerhetstjeneste følger miljøet svært tett i 2017, og er bekymret for økt aktivitet, rekruttering av unge medlemmer, våpeninteresse og bånd til voldelige ekstremister i Sverige - mener aktivistene seg utsatt for politisk forfølgelse fra politiet og «hets» fra journalister. Les også: Her går de norske nynazistlederne side om side med mennene som nå er tatt for bombeangrep mot asylmottak Hengeløkker, asylmottak og politikere: Se norgeskartet med 342 av nynazistenes «aksjoner» 27 år gamle Eirik Sigel  fra Sandnes er stolt medlem av Den nordiske motstandsbevegelsen. Han har […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.