Eikrem-saken: NTNU har startet full granskning av anonym Facebook-konto

I februar skrev Filter Nyheter om hvordan førsteamanuensis Øyvind Eikrem ved NTNU over lengre tid har benyttet en anonymisert Facebook-konto til å hisse opp rasistiske nettdebatter og dele innhold fra raseideologiske miljøer. Har du tips i saken? Send melding via Signal til 977 23 052 (Jonas Skybakmoen). Ledelsen ved NTNU uttalte den gang at de ville igangsette egne undersøkelser for selv å verifisere om opplysningene stemte. Eikrem har karakterisert Facebook-kontoen som en «tulleprofil» eller mulig «humorprofil», samtidig som han har benektet å stå bak. Les mer: NTNU-Eikrem brukte hemmelig Facebook-konto til å hisse opp rasistiske nettdebatter. I begynnelsen av mars engasjerte […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.