Dette vet vi om de mange bilbrannene i Sverige

Svensk politi mistenker at de mange bilbrannene mandag kveld kan ha vært koordinert via sosiale medier, men har ikke konkludert.
Mandag kveld ble det meldt om en rekke bilbranner på ulike steder i områdene rundt Göteborg i Sverige. Totalt skal rundt 100 biler ha blitt påtent eller skadet. På enkelte steder er det også blitt kastet brostein mot politiet. Bilder og videoer fra vitner viser delvis maskerte og svartkledde personer som mer eller mindre systematisk setter fyr på biler ved parkeringsplasser i ulike bydeler. Svensk politi mistenker at ugjerningene er samordnet og koordinert via sosiale medier, fordi brannene startet på ulike steder mer eller mindre samtidig, men har ennå ikke konkludert. Politiet har heller ikke vært tydelig på hvilke av […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.