Dette sier Donald Trump og Vladimir Putin etter den personlige samtalen

Filter Nyheter fulgte pressekonferansen med USAs president Donald Trump og Russlands president Vladimir Putin i etterkant av de to statsledernes møte under fire øyne. Her er det viktigste som ble sagt i møte med pressen: Donald Trump gjentar innholdet i en tweet han sendte ut i morges: - Vårt forhold (til Russland, journ. anm.) har aldri vært verre enn det er nå. Men det endret seg for fire timer siden, sier han. pic.twitter.com/TBQU2E81zF — Filter Nyheter (@FilterNyheter) July 16, 2018 Trump sier han har snakket med Putin om innblanding i det amerikanske valget - «jeg synes det var best å […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.