«Jeg får en herlig følelse av å henge med i nyhetssvingene»

«Jeg er ingen nyhetshund, derfor er det viktig at noen samler og forklarer», sier Mona B. Riise, programleder i blant annet «Stjernekamp» på NRK1 og «Kulturstripa» på NRK P2. Hun er blant dem som daglig får Filter-redaksjonens nyhetsoppsummering i innboksen. Siden oppstarten i 2016 er nyhetsbrevet blitt et av Filter Nyheters mest populære produkter. «Filter kan for så vidt skrive ganske mye galt uten at jeg merker det, men for meg virker nyhetsbrevet bunnsolid, og jeg får en herlig følelse av å henge med i nyhetssvingene, sier Riise. Brevet, som er gratis å motta og ikke inneholder reklame av noe slag, […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.