Det er lov å være blid: Derfor var 2017 et ganske bra år, tross alt

Hvordan har 2017 egentlig vært? Oppsummeringer av nyhetsåret er ofte dyster lesning: Det var krig, terror, drap, klimakrise og katastrofe i år også. Men vent, det var ikke bare sånn! Her er hvorfor du faktisk har lov å være blid når vi runder desember (det finnes selvsagt mer også, se nederst i saken): 1) Klima og miljø Selv om etterspørselen etter bensin og biler har vært økende, klarte det sentralamerikanske landet Costa Rica seg utelukkende på fornybar energi i 300 dager, noe som er nasjonal rekord. Samtidig har kinesiske myndigheter igangsatt mer enn 8000 prosjekter for vannrensing. Og 20 land ble i […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.