Slik reagerer verden på Trumps farvel til Paris-avtalen

Donald Trump annonserte i går kveld norsk tid at USA vil trekke seg ut av Paris-avtalen, som ble fremforhandlet i 2015. Den internasjonale klimaavtalen er underskrevet av 195 land, men USA vil nå stanse alt arbeid med å implementere den omforente politikken. Trump vil i stedet reforhandle eller fremforhandle en helt ny avtale, fortalte han under pressekonferansen. https://twitter.com/WhiteHouse/status/870378430398816257 USA hadde i utgangspunktet forpliktet seg til å kutte klimagassutslipp med 26-28 prosent (av 2005-nivåer) innen 2025. Men Trump-administrasjonen mener dette vil koste for mye, spesielt i tap av amerikanske industriarbeidsplasser. «Jeg ble valgt for å representere innbyggerne i Pittsburgh, ikke Paris», […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.