Derfor ble «den politiske fangen» Tommy Robinson arrestert

Tommy Robinson, som i 2009 etablerte islamfiendtlige English Defence League, er nylig dømt til 13 måneder i fengsel.
Den islamfiendtlige ytre høyre-aktivisten Tommy Robinson (35) ble fredag arrestert av britisk politi utenfor et rettslokale i byen Leeds. Arrestasjonen har satt sinnene i kok blant Robinsons meningsfeller i både Europa og USA. Flere mener at 35-åringen er blitt arrestert på grunn av sine politiske meninger og at ytringsfriheten i Storbritannia derfor er truet. I helga demonstrerte flere hundre tilhengere utenfor den britiske statsministerens kontor i Downing Street med plakater om å «Free Tommy». Her hjemme har tidligere justisminister Per-Willy Amundsen tirsdag lagt ut et bilde av en «kneblet» Tommy Robinson der Frp-politikeren blant annet spør «Hva skjer i Storbritannia?», «Når […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.