Den «moderate» prinsen svinger pisken mot vestlige land for kritikk av kvinne-arrestasjonene

Saudi-Arabia har gitt Canadas ambassadør 24 timer til å forlate landet og tilbakekaller samtidig sin egen ambassadør fra Ottawa. I tillegg fryses alle nye investeringer og handelsavtaler med Canada, meldte det saudiske utenriksdepartementet søndag kveld: https://twitter.com/KSAmofaEN/status/1026278561399889926 Mandag ettermiddag melder den statlige tv-kanalen Al-Ekhbariya at også rundt 15 000 saudiske studenter i Canada vil bli bedt om å forlate landet - og at de saudiske stipendene som finansierer deler av disse studiene skal stoppes. Sanksjonene fra det islamske monarkiet kommer etter at Canadas utenriksminister Chrystia Freeland i forrige uke kritiserte det autoritære regimet for nye arrestasjoner av kvinnerettighetsforkjempere - en kritikk som ble […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.