«Tenårings-marxisme» eller Theresa og «de rike kompisene»? Britiske aviser har bestemt seg

Da statsminister Theresa May skrev ut et relativt overraskende nyvalg i midten av april, lå De konservative an til å vinne med stor margin. Men mye har skjedd på kort tid: Bare de siste ukene er Storbritannia blitt rammet av to dødelige terrorangrep - og den politiske debatten har dreid fra de forestående brexit-forhandlingene til nasjonal sikkerhet. Ifølge meningsmålingene har også Jeremy Corbyn og Labour, hvis «blodrøde» valgprogram virker å ha blitt godt mottatt av velgerne, nå hentet inn mange prosentpopeng av forspranget (selv om seier ikke virker innen rekkevidde). Valglokalene åpnet klokken sju i dag. Britiske aviser har tradisjon for […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.