Dagens nyhetsbrev onsdag 3. januar

God morgen! For. Et. Ap-drama. Alt om det lenger nede. Men først: PISSEKONKURRANSE MED ATOMVÅPEN: «Vi har ikke behov for å smile og ta et bilde sammen med dem, vi vil ha dem til å slutte med atomvåpen», sa USAs FN-ambassadør Nikki Haley i går kveld, som respons på de mulige samtalene mellom Nord- og Sør-Korea jeg nevnte her i går. I en litt mer normal verden ville det ha vært dagens røffeste diplomatiske uttalelse fra USA. Så logget presidenten på Twitter i kveldinga:
Min atomknapp er s...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.