Da Facebook reiste en iglo på Youngstorget for å vinne tilbake nordmenns tillit

De amerikanske teknologigigantene som har fått så mye makt over livene våre anklages gjerne for å være ansiktsløse og utilnærmelige for folk flest. Det har ikke vært mye ansiktsløst over Facebook i Norge denne uka. Rune Paulseth, sjef for de vel ti ansatte på norgeskontoret, var intervjuet i Morgenbladet og Aftenposten onsdag, Dagbladet og TV 2 torsdag, og NRK fredag (da han også hadde en kronikk om selskapet på trykk i Aftenposten). Dette ifølge Dagens Næringsliv, som også ryddet unna en dobbeltside til Paulseth før helga kom og det reiste seg en diger plast-igloo midt på Youngstorget i Oslo. Der […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.