Brexit-ydmykelsen + Trump trapper opp krig + Hva feiler det Boeing-flyene?

BAKKEKONTAKT: Navneskiftet til NSB går ikke på skinner, men alt er ikke helt greit i lufta heller: Norwegian har satt alle sine 18 nye Boeing 737 Max-fly på bakken på ubestemt tid, etter pålegg fra europeiske luftfartsmyndigheter. Totalt har 19 flyvninger blitt kansellert til og fra Norge onsdag, og regningen har selskapet tenkt å sende til den amerikanske flyprodusenten. – Norwegian skal ikke ha noen økonomisk belastning for at et helt nytt fly ikke kan brukes i trafikk, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian til E24 onsdag morgen. Amerikanske luftfartsmyndigheter er, i motsetning til europeiske, av den oppfatning at det ikke er grunnlag for å […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.