Børsjubel for president Trump og Facebook jobber med hemmelig sensurverktøy (Nyhetsbrev)

Telenor kan få bot på 906 millioner fra Konkurransetilsynet for å ha misbrukt posisjonen i mobiltelefon-markedet, Mulla Krekar er pågrepet etter at Høyesterett forkastet utleverings-anken, og partene i Colombia er klare for nytt forsøk på fredsavtale-signering. Ellers: Utvist familie overlevde Kabul-terror  Nyhetsbildet rundt Sylvi Listhaugs retorikk og asylpolitikk ville fort sett annerledes ut i dag hvis Subhan (2) og Alireza Farhadi (13) eller moren deres hadde blitt drept i selvmordsangrepet i Kabul på mandag. Familien, som ble sendt ut fra Norge mot sin vilje i oktober, overlevde IS-bomben som tok livet av 30 mennesker, men toåringen ble ifølge foreldrene lettere skadd, skriver Dagbladet. […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.