Boom/bust i olje, Trumps overgangsproblemer og nye Brexit-toner fra Angela Merkel

Få dette nyhetsbrevet rett i innboksen din hver dag! Årets minst overraskende oppsigelse er et faktum, Arbeiderpartiet vil begrense avgiftsfritaket for elbiler og Det internasjonale energibyrået spår underskudd på olje i 2020-åra og eksplosiv vekst i investeringer - etterfulgt av et nytt, brutalt prisfall. Ellers: Gårsdagens tweet fra @realdonaldjtrump om at overgangsprosessen til hans presidentskap er «veldig organisert» står i kontrast til den brå oppsigelsen av New Jersey-guvernør Chris Christie som overgangssjef fredag, oppsigelsen av to sentrale sikkerhetseksperter i overgangsteamet i går, manglende utenriks-briefinger og statsledere verden over som sliter med å komme i kontakt med den blivende presidenten. CNN […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.