Bomopprørere om Frps skisse: «Bløffmakere av verste sort»

Siv Jensen får kraftig kritikk av tidligere lojale velgere.
Responsen på Frps bompengeskisse-stunt søndag får ingen applaus i bomopprørernes grupper på Facebook. Snarere tvert imot. Flere gir uttrykk for at de nå forlater partiet, etter å ha stemt på Frp i mange år. Flere av gruppene har flere titalls tusen medlemmer som til sammen deler et tosifret antall innlegg hver dag, som hver får flere hundre kommentarer og titalls delinger. Stort sett alt mediene publiserer om temaet deles og diskuteres i gruppene, inkludert Frp-politikeres ulike utspill for å håndtere krisen. Alt fra Frp-lokalpolitikere til eks samferdselsminister Ketil Solvik Olsen deltar i gruppedebattene, i forsøk på å snu skuta. Da Filter […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.