Bjarne Håkon Hanssen skal ha truet Ap-politiker (25) i nominasjonskamp og norske isbreer er mindre enn på hundrevis av år (Nyhetsbrev)

(Arkivfoto: Helse- og omsorgsdepartementet)

Fredag! Bergenspolitiet (hvem ellers) fikk fem kilo amfetamin i fanget uten å etterforske saken, 300 migranter ble pågrepet i opptøyene i Bulgarias største flyktningleir, og både MDG og SV får bøter for å ikke ha sikret partimedlemmene mot hakerangrep. Ellers: Nominasjonskrig i Ap Bjarne Håkon Hanssen (lobbyisme / Ap) beskyldes for å ha truet den 25 år gamle partifellen Jorid Nordmelan i et forsøk på å få henne til å trekke seg fra tredjeplassen på stortingslista for Nord-Trøndelag Ap. Nordmelan står i veien for en fraksjon som mobiliserer for å få fylkesråd Terje Sørvik (49) inn på sikker plass. Ifølge Adressevisen kilder, ringte den tidligere First House-partneren og statsråden til Nordmelan og hevdet at Ap-ledelsen sentralt mente hun var på «feil lag», at hun ikke hadde støtte fra dem og at det ville påvirke muligheten hennes for verv i partiet senere om hun ikke trakk seg. Nestleder Hadia Tajik avkreftet på forespørsel fra Nordmelan at dette stemte, og varsl...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.