Biden tåkela reiseplaner med falsk dagsprogram og sent restaurantbesøk

JOE BIDENS ADMINISTRASJON formidlet falske program for dagen mens presidenten spiste sen middag på restaurant for å tåkelegge hva som var på gang kvelden før gårsdagens reise til Ukraina. Flere fascinerende detaljer er kommet frem om den amerikanske presidentens reise inn i en krigssone utenfor amerikansk kontroll. Biden ble fraktet ut av Det hvite hus klokken fire om morgenen og fløy fra Washington DC til Rzeszów-Jasionka i Polen med en flytype som vanligvis brukes til innenriksreiser. Han kjørte i kortesje uten sirener til jernbanen som (sammen med det som beskrives som «edgy» Secret Service-agenter) fraktet ham inkognito den ti timer lange reisen til Kyiv. De to eneste journalistene som var med på turen ble varslet i en epost med subjektfeltet «Arrival instructions for the golf tourney». Biden er nå tilbake i Polen. The New York Times/Washington Post/AFP

ET LEKKET STRATEGIDOKUMENT fra Vladimir Putins operative kontor skal vise detaljert hvordan Russland planlegger å ta kontroll over Belarus under påskudd av å «slå sammen» de to landene en gang det kommende tiåret. Belarus oppretter en ny frivillig forsvarsstyrke på 100.000-150.000 personer. Yahoo News/NRK (NTB)

MINST TRE ER omkommet og 213 skadet i nye jordskjelv i Hatay-provinsen i Tyrkia, allerede hardt rammet av skjelvet for to uke...

Bli abonnent for å lese videre

Allerede abonnent? Logg inn med Vipps.

Test vårt digitalabonnement og få tilgang til alt innhold på Filter. De første 30 dagene er gratis! Les mer her eller klikk på knappen og bli abonnent i dag.

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.