Betyr dette slutten for Angela Merkel?

Angela Merkel.
Er Angela Merkel, den 63 år gamle kristeligdemokraten som i snart 13 år har styrt Europas største land med stødig og pragmatisk politikk i ferd med å miste sin sterke posisjon både hjemme og ute? Flere analytikere og politiske kommentatorer har helt siden det tyske valget i fjor høst, der Merkels parti fikk sin laveste oppslutning i hele etterkrigstiden, spådd at en æra i tysk politikk snart kan være over. Ikke bare tok det Merkel over seks måneder å stable en styringsdyktig regjeringskoalisjon, bestående av hennes eget parti CDU (Den kristeligdemokratiske union), CSU (Den kristensosiale union) og SPD (Sosialdemokratene), på beina. […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.