Beslagla gevær hos høyreekstremist etter synagoge-pågripelse i Oslo

Det var i 19-tida 2. oktober i fjor at sikkerhetsvakter ved Det mosaiske trossamfunn i Oslo varslet politiet om en mistenkelig mann utenfor den jødiske synagogen på St. Hanshaugen. Les også: Tatt med kniv ved synagogen i Oslo – deltok på nynazistisk markering fem dager tidligere Da politiet ble tilkalt, nektet mannen lenge å oppgi navnet sitt. I topplokket på sekken hans fant politiet en tapetkniv, men mannen ville ikke gi noen forklaring på hvorfor han hadde den med seg. Samtidig svarte han unnvikende på hva han gjorde utenfor synagogen, ifølge patruljene. Dagen etter at politiet hadde kjørt mannen i arresten, […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.