Høyreekstremist tatt med kniv ved synagogen i Oslo – deltok på nazistisk markering fem dager tidligere

I forrige uke vakte det oppsikt at en liten gruppe nynazister i den norske grenen av Den nordiske motstandsbevegelsen hadde søkt oppmerksomhet ved å stille seg opp ved synagogen i Oslo og ved den israelske ambassaden under den jødiske helligdagen Jom kippur 28. september. Men Filter Nyheter kjenner til at det oppsto en mer alvorlig episode noen dager etter den offentlige opptredenen: Fredag 2. oktober oppdaget synagogens sikkerhetsfolk en mann som stanset opp i gata utenfor den jødiske menigheten og oppførte seg påfallende. Da politiet ble tilkalt, fant patruljen en kniv på mannen. Han skal ha nektet å oppgi navnet sitt. […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.