Beleiringen av Azovstal er over – hundrevis tvangsdeportert

SISTE: Tyrkia blokkerer første steg i den formelle prosessen for opptak av Sverige og Finland i Nato, melder Financial Times (via NRK).  BELEIRING ER OVER: Slaget om Azovstal-stålverket – den siste gjenværende lommen av ukrainske soldater i Mariupol – er over. Det russiske forsvarsdepartementet sier 959 er hentet ut av bunkersene i bakken under det utbombede industriområdet siden mandag, og fraktet til russisk-kontrollerte områder. Ukrainske myndigheter forsøker å forhandle fram en avtale der de slippes fri mot at det samme skjer med russiske krigsfanger, men det uvisst om forslaget fører fram. Det er heller ikke klart hvor mange personer som totalt har […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.