Bærum-skytter terrorsiktet, flystans i Hong Kong og den -egentlige- sannheten om Epstein

SIKTET FOR TERROR: Siktelsen mot Philip Manshaus (21), som lørdag gikk til angrep på al Noor-moskeen i Bærum med skytevåpen før han ble overmannet av to av moskeens medlemmer, er utvidet til å omfatte terror (han er tidligere siktet for drapsforsøk og for drap på sin 17 år gamle stesøster). Manshaus har ifølge politiet gitt uttrykk for høyreekstreme holdninger på forskjellige nettforum, og tidligere medelever av 21-åringen har ifølge VG reagert på hans kvinne- og innvandringsfiendtlige standpunkter. 21-åringen nekter straffskyld, lar seg ikke avhøre av politiet  og begjærte seg løslatt da han ble framstilt for varetektsfengsling i Oslo tingrett i […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.