Avsløring: I 2015-20 solgte EU-land fortsatt militært utstyr til Russland. Noen av våpnene blir brukt mot Ukraina nå

HÅP OM OVERLEVENDE: Det er fortsatt uklart hva som er de menneskelige konsekvensene av bomben som i går traff teaterbygningen i Mariupol der så mange som 1200 sivilister kan ha søkt tilflukt. Redningsarbeidere på stedet sier det er håp om å finne overlevende i ruinene, og en talsmann for byens ordfører har sagt at selve tilfluktsrommet skal ha holdt. En talsmann for president Volodymyr Zelenskyj sier nye luftangrep mot Mariupol har funnet sted i dag tidlig, i tillegg til bombing og artilleriangrep på flere andre byer. EU-LAND MED VÅPEN TIL RUSSLAND: I en fersk avsløring av Investigate Europe kommer det […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.