Støre: – Hun appellerer til frykt og rir to hester samtidig
Jensen: – Flere burde være bekymret

THEY SAY JUMP, YOU SAY HOW HIGH: Jonas Gahr Støre og Siv Jensen med ulike perspektiver under fredagens duell. (Foto: Harald S. Klungtveit)
Siv Jensen og Jonas Gahr Støre møttes til duell fredag morgen. Det var åpenbart sentralt for sistnevnte å slå tilbake mot tåkefyrste-stempelet. Støre beskyldte raskt Frp-lederen for «uklar tale», og sa ting som: – Du svarer ikke på spørsmålet, du bare snakker i vei. Ap-lederen var tidvis svært offensiv i å kreve konkretiseringer fra Jensen. Først om klimapolitkk:   Men det var bare (global) oppvarming til oppgjøret om asyl- og flyktningkrisen. Hele denne snutten gir et greit innblikk i hvor debatten står nå - mye gummibåter, gullstoler og hva forlikene i Stortinget egentlig gikk ut på:   – Sprer frykt Sylvi Listhaug har […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.