Arfan Bhatti etterlyst for medvirkning til Pride-terror

ISLAMIST ETTERLYST: Arfan Bhatti (45) er nå etterlyst internasjonalt, siktet for medvirkning til terrorhandling, etter skytingen i Oslo sentrum 25. juni der to mennesker ble drept og 21 skadet.

Straffedømte Bhatti er Norges mest kjente voldelige islamist og har kontinuerlig vært i søkelyset til Politiets sikkerhetstjeneste i over 15 år.

Han har også gitt uttrykk for hat mot LHBT-personer og Pride, som antas å ha vært målet for angrepet. Oslopolitiet (som ikke offisielt bekrefter Bhattis identitet) ville i formiddag ikke utdype hvilken rolle de mener denne siktede hadde i angrepet.

Bhatti reiste til Pakistan i starten av juni og oppholdt seg etter alt å dømme der da selve skytingen skjedde.

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.