Aps danske søsterparti: Vil stenge grensa for asylsøkere og opprette mottak i Afrika

De danske sosialdemokratenes partileder Mette Frederiksen presenterte ny asylpolitikk mandag.
«Rettferdig og realistisk» - slik blir danskenes innvandringspolitikk dersom landets største parti Socialdemokratiet klarer å havne i posisjon etter valget neste år. Den nye politikken, som ble lansert mandag, har allerede skapt stor debatt. Her hjemme har Ap-leder Jonas Gahr Støre avvist at han vil følge sine danske kollegers eksempel, selv om en strengere innvandringspolitikk har vært et hett tema internt i partiet de siste ukene. Dette er de tre mest kontroversielle punktene i de danske sosialdemokratenes reformforslag (du kan lese det i sin helhet i pdf-versjon her). 1) Alle asylsøkere sendes til mottak i tredjeland - kun kvoteflyktninger får […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.