Anundsen strever med hasj-fakta og Finanstilsynet strammer inn boliglånpraksis – Dette må du få med deg torsdag 8. september

Trump gjentar at Putin er en mye bedre statsleder enn Obama, Fabian Stang (H) vil på Stortinget på listeplassen foran Michael Tetzschner, og UD fortsetter å hevde at Norge ikke gir penger til Clinton Foundation. Ellers: Muslimtrusler og varslet trøbbel Politiet etterforsker en trussel mot tingrettsdommeren i hijab-rettssaken mot Merete Hodne på Jæren, som startet i morges.«Muslimene skal snart kastes ut av Norge. Pass på at du ikke blir kastet ut sammen med dem», het det i en epost i går som henviste til tid og sted for oppstart av saken. Politiet har også forsterket vaktholdet med tanke på demonstrasjoner. Den diskrimineringstiltalte frisøren – som har vært aktiv i Stopp islamiseringen av Norge, Norwegian Defence League og Pegida – vil ikke vedta boten på 8000 kroner hun fikk i april i år, for å ha nektet Malika Bayan (24) adgang til salongen fordi hun bar hijab. Likestillings- og diskrimineringsombudet opplyser forøvrig til TV 2 at det er stor økning i antall klagesaker hvor mennesker med religiøse symboler eller plagg føler seg diskriminert.   Vil bremse bankene Finanstilsynet har nettopp foreslått nye innstramminger i boligprisbonanzaen overfor departementet:

    ...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.