«Aleppo kan ende som en gigantisk gravplass» (Nyhetsbrev)

Erna Solberg har – om ikke annet – fått slått av en prat med Trump, den pikante nominasjonsstriden i Oslo SV avgjøres i kveld, og CNN bommet med 80 mil da de lagde dramatisk reportasje om amerikanske soldater «på den norsk-russiske grensa». Ellers:   Utslettelsen Mens bildene av barnelikene i Aleppos gater fylte sosiale medier i går, talte FNs sjef for humanitære saker igjen i et krisemøte i Sikkerhetsrådet. Det finnes ikke lenger grenser for volden, krigens regler blir systematisk brutt og Syrias største by er i ferd med å bli en eneste, stor gravplass, advarer Stephen O’Brien. På originalspråket: «For the sake […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.