Inflasjon på sju tusen (!) prosent – og åtte andre ting du må vite om Venezuela-krisen

Store økonomiske og politiske problemer, prekær mat- og medisinmangel, stadige sammenstøt i gatene og en skyhøy drapsrate - dette har allerede vært overskriftene fra Venezuela i en årrekke. Og utviklingen fortsetter i feil retning. Her er ni sentrale ting du må vite om krisen i Venezuela akkurat nå: 1. Fremskyndet valget - kritikere bekymret President Nicolas Maduro varslet på tirsdag at han stiller til nyvalg allerede i april, måneder før presidentvalg tradisjonelt avholdes i desember. Regimekritikere ser på nyvalget som et forsøk på å sementere presidentens makt på bekostning av nasjonalforsamlinga, som kontrolleres av opposisjonen. Det er Maduros egen «folkekongress», som […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.