Trump gikk av hengslene, selvsagt – vi fulgte hvert minutt av nattas debatt

Før debatten starter - noen ting som er greie å få med seg: Trump lå svært dårlig an også før fredagens «pussygate». På meningsmålingene ledet Hillary Clinton i alle vippestatene og med fem prosentpoeng nasjonalt. (Eventuelle utslag av den siste skandalen vil ikke bli synlige før om et par dager). En drøss republikanske ledere har advart Trump om å surre seg inn i desperate utspill om Bill Clinton-skandalene fra 1990-tallet som et slags motangrep. Men det har han definitivt tenkt å gjøre. Bare halvannen time før debatten hadde han jaggu en pressekonferanse med tre kvinner som forbindes med beskyldninger mot Hillarys ektemann - […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.