9 dager igjen: Russere kan ha stått bak spredning av Corbyns «lekkede dokument»

Verken amerikanske eller britiske myndigheter har hevdet at det lekkede dokumentet er fabrikert, men nå har et analyseselskap i USA sett nærmere på spredningen av de 451 sidene Labour-leder Jeremy Corbyn mener er selve beviset for at toryene vil «selge» det britiske helsevesenet til amerikanerne. Vi følger innspurten til parlamentsvalget i Storbritannia 12. desember med en kjapp oppdatering på den siste utviklingen. Deler av denne teksten er hentet fra vårt daglige nyhetsbrev, som du kan abonnere på her. Det var på en pressekonferanse i forrige uke at Corbyn presenterte og distribuerte utskrifter av handelssamtaler mellom myndighetspersoner fra USA og Storbritannia mellom […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.