Ap-Kolberg kaller Listhaug umoralsk og Corbyn fersket i tog-PR-fadese – Dette bør du få med deg onsdag 24. august

Omfanget av jordskjelvet i Italia er ennå uklart (oppdateringer her) utover flere enn 20 døde. Wikileaks unnlot å skjerme identiteten til voldtektsofre og Unge Høyre-leder Kristian Tonning Rise ber ateister melde seg inn i kirka for å sabotere pengestøtten til andre trossamfunn. Ellers: Usannheter og umoral Martin Kolbergs bredside mot Frp og regjeringen i Dagbladet i dag er sentrert om Sylvi Listhaugs flyktning-retorikk, som han kaller «usant, uetisk og umoralsk». – At statsminister Erna Solberg lar det passere er meg en forunderlig gåte. Når historien skal skrives, kommer Høyre til å bli grunnleggende kritisert for akkurat dette, sier Kolberg. Han kobler de høyrepopulistiske partienes framgang i Europa til en «historisk prøve» for sosialdemokratiet. – I kjent stil fortsetter Arbeiderpartiet forsøket med å skjule at de har snudd i innvandringspolitikken, ved å rette skytset mot andre, svarer Listhaug. Dagsnytt 18 neste. Avsporing på gølvet Om du ikke har rukket å se den finfine britiske satireserien The Thick of It, er det egentlig bare å følge dagens britiske politikere for å få essensen. I et tilsynelatende spontant PR-stunt for to uker siden, satte Labour-leder Jeremy Corbyn seg på gulvet  på et angivelig fullstappet tog, leste avisen og snakket om kollektivtransport-problemer. ...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.