Mæland i habilitets-trøbbel og Islam Net forsvarer steining for utroskap – mandag 25. juli på tre minutter

Det er nå helt dødt løp mellom Trump og Hillary på meningsmålingene, russerne jubler etter at IOC (selvsagt) feiget ut i dopingskandalen og LO hyller Høyre-Heggelund. Ellers: (Psst! Dette er bare en webversjon av nyhetsbrevet vårt, som de fleste liker å få rett i innboksen hver dag.)   Fire masseangrep på én uke Det er ventet at Angela Merkel i dag avbryter ferien for å håndtere terrorfrykten og flyktningdebatten i Tyskland. Landet ble gjennom helga utsatt for tre ganske ulike tilfeller av dødelig vold i offentligheten, hvorav ett av angrepene foreløpig etterforskes som terrorisme. Det var en 27 år gammel syrisk asylsøker med avslag på søknaden, utvisningsvedtak så seint som 13. juli og to selvmordsforsøk bak seg som i går sto bak eksplosjonen i Ansbach der tolv ble skadd og gjerningsmannen døde.  Alt tyder på at han skulle utføre angrepet inne på en musikkfestival, men at han ble nektet adgang og i stedet detonerte splintbomben ved en vinbar like i nærheten. Også 21-åringen som gikk amok med kniv i Reutlingen, der han drepte en polsk kvinnelig arbeidskollega og påførte fem andre personer skader, er fra Syria, men blir beskrevet som flyktning. Han har ti...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.