7. mai: Manshaus-rettssak i gang, og nye funn om barns smitte-rolle

I dag starter straffesaken mot den 22 år gamle Bærums-mannen Philip Manshaus, som er tiltalt for drap på stesøsteren Johanne Zhangjia Ihle-Hansen (17) og for terrorhandling ved drapsforsøk i al-Noor-moskeen i Bærum i fjor sommer. Han påberoper seg nødrett. Filter Nyheter har publisert en artikkel om Manshaus' utvikling de to årene forut for angrepet. Blodprøver fra nærmere 400 personer viser at 2 av 100 i Norge har antistoffer mot det nye koronaviruset, skriver NTB. Det tyder på at en liten del av befolkningen har vært smittet, ifølge forskere ved FHI. Analysene er gjort ved Oslo universitetssykehus. I kveld skal regjeringen kunngjøre planen for hvordan Norge skal åpnes videre, deriblant om […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.