Onsdag 20. april på tre minutter: Westerdals-eierne nekter for lovbrudd og Anundsen i ny beef med pressen

(Skjermdump: Stortinget)
Pikant både for Kunnskapsdepartementet og Justisdepartementet i dag:   Sikkerheten rakner Selvmordsangrepet i Kabul i går var det verste Taliban-anslaget i hovedstaden på minst fem år. Rundt 30 mennesker ble drept og flere enn 300 skadd. Angrepet skjedde midt i det som skulle vært et tungt bevoktet område, bare noen hundre meter fra presidentpalasset og utenlandske ambassader. Massemordet var starten på Talibans årlige «våroffensiv», og afghanerne frykter nå at den blir den blodigste på lang tid.   Mer drivstoffjuks Mitsubishi-aksjen stupte etter at det ble kjent at bilprodusenten har jukset med utslippsdataene for rundt 600 000 biler. Konsernet bekrefter at […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.